Overslaan en naar de inhoud gaan

Tafeltennisster Rachel Gerarts versterkt Westa

Geplaatst opzaterdag 6 juni 2020 - 13:02

Rachel Gerarts speelt het komende jaar voor het eerste damesteam van Anytime Fitness Maasgouw/ Westa.

De 19 jarige Heerlense maakt noodgedwongen de overstap van TTV Lybrae Heerlen. De Heerlense ploeg heeft besloten terug te treden uit de Nederlandse eredivisie.

Selectie komend seizoen compleet
Met de komst van Gerarts is de damesformatie komend seizoen compleet. Het jeugdige Limburgs gekleurde damesteam bestaat naast Gerarts net als afgelopen seizoen uit Karlijn van Lierop, Emma van der Zanden, Anna Peters, Kelly van Zon en Linda van de Leur-Creemers.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen