Overslaan en naar de inhoud gaan

Tafeltennisster Linda Creemers debuteert in Bundesliga

Geplaatst opmaandag 16 oktober 2017 - 20:38

Tafeltennisster Linda Creemers heeft afgelopen weekend haar debuut gemaakt voor TuS Bad Driburg. De club uit Noordrijn-Westfalen komt uit in de Bundesliga en moest het opnemen tegen SV Böblingen.

De oud-international uit Maasbracht verving bij het Duitse team Nadine Bollmeier en moest in het damesdubbel met partner Sophia Klee aantreden tegen Qianhong Gotsch en Rosalie Stähr. Creemers en Klee verloren het dubbel met 11-8, 11-9 en 11-8.

In het damesenkel was Creemers veel te sterk voor Anja Schuh en won met drie keer 11-0. Manager Franz-Josef Lingens van TuS Bad Driburg had vooraf voor een gelijkspel getekend, maar zijn team won met 6-4 van SV Böblingen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen