Overslaan en naar de inhoud gaan

Tafeltennis: eenvoudige middag Heerlen, Westa speelt gelijk

Geplaatst opzondag 9 september 2018 - 17:42

Na de eerste speelronde in de eredivisie tafeltennis zijn de Limburgse damesteams nog ongeslagen.

De dames van Lybrae Heerlen schoven VTV Nieuwegein aan de kant, terwijl AnytimeFitness/Westa gelijkspeelde tegen Scylla.

Rollen omgedraaid
Het team uit Heerlen had al snel in de gaten dat het geen al te lastige middag zou worden tegen de ploeg die in de afgelopen twee seizoenen nog te sterk bleek in de play-offs. Ditmaal waren de rollen omgedraaid: bij de pauze stond het al 3-0 doordat Tatjana Garnova met won van Dong Li, Rachel Gerarts sterker bleek dan Esmine Ernst en Elena Timina geen moeite had met Jacintha de Hoop.

Overmacht
​VTV Nieuwegein zag ook haar laatste hoop op een resultaat de kop in gedrukt worden, toen Garnova ook won van Ernst. Timina klopte vervolgens namens de Heerlense club Li en Gerarts gaf in de laatste partij ook De Hoop geen hoop op een punt. Een duidelijke 6-0 eindstand vatte de Heerlense overmacht dan ook goed samen.

Westa
Het Wessemse Westa kwam al rap in de problemen tegen Scylla Leiden, want de dames uit Zuid-Holland grepen een 2-0 voorsprong: Amber van de Velde verloor van Marie Depuydt en Emma van der Zanden verloor van Esmee van Marwijk. Karlijn van Lierop deed namens de Limburgsen iets terug tegen Isabelle Tegelaar en verkleinde daarmee de marge tot 1-2.

Verdict
Van de Velde bracht de wedstrijd daarna weer in evenwicht met een overwinning op Van Marwijk. Het duel leek het team uit Wessem alsnog te ontglippen toen Van Lierop aan het kortste eind trok tegen Depuydt, maar door een zege van Van der Zanden op Tegelaar in het laatste duel bleek een gelijkspel het verdict: 3-3.

Vanaf 17 september dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Bekijk alvast een voorproefje!

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen