Overslaan en naar de inhoud gaan

Taakstraf voor man uit Baarlo na ontucht met 15-jarige

Geplaatst opvrijdag 27 maart 2015 - 17:02

De rechtbank in Maastricht heeft de 50-jarige Christiaan H. uit Baarlo een taakstraf van 180 uur opgelegd wegens het plegen van ontucht met een minderjarige en bezit van harddrugs.

Ook kreeg H. een voorwaardelijke celstraf van zes maanden plus drie jaar proeftijd.

Psychiatrische kliniek
Aan het voorwaardelijke strafdeel verbindt de rechtbank wel de voorwaarde aan dat H. zich meldt bij de reclassering en medewerking verleent aan een intake bij psychiatrische kliniek De Woenselse Poort in Eindhoven.

Impact op slachtoffer
Indien de reclassering dit nodig vindt, moet H. meewerken aan een behandeling. In het vonnis verklaart de rechtbank dat een behandeling noodzakelijk is, omdat zij de indruk heeft gekregen dat H. ‘weinig inzicht heeft in de mogelijke impact van zijn handelen op het slachtoffer’.

De man uit Baarlo werd 7 oktober 2013 op heterdaad betrapt toen hij op een bospad in Heel seks wilde hebben met een 15-jarige jongen achter in zijn auto.

Lees ook: Eis: taakstraf tegen man voor ontucht met 15-jarige.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Eis: taakstraf tegen man voor ontucht met 15-jarige
'Kinderporno-verdachte (58) streng blijven controleren'
Man uit Valkenburg bekent ontucht met kleindochter (4)
Van misbruik verdachte handbaltrainer op vrije voeten
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen