brand appartement vaals waterpijp (28 aug 2020)

Taakstraf voor verwoestende waterpijpbrand in Vaals

De 33-jarige Ramon A. wacht een taakstraf van 150 uur. Hij was op 24 januari verantwoordelijk voor een grote brand in een appartementencomplex in Vaals.

Hennep Henryk B. Rimburg drugs
Oud-profvoetballer krijgt taakstraf voor hennepplantage

Voormalig profvoetballer Henryk B. (62) heeft woensdag een taakstraf van honderd uur gekregen voor de hennepplantage die hij in zijn kelder in Rimburg had. De 207 plantjes werden in juni 2017 ontdekt door de politie.

Racisme Discriminatie (goed)
Heerlenaar schreef 'dood aan de jode' en krijgt taakstraf

Een man uit Heerlen (44) is veroordeeld tot een taakstraf van 180 uur, omdat hij zich kwetsend uitliet over joden, moslims en donkere mensen. Deze kwetsende teksten zette hij op social meda-platform VKontakte.

rechter
Geen cel, maar taakstraf voor spookrijder tunnel A73

De man uit Echt die in november 2017 met drank op als spookrijder een stuk over de A73 bij Roermond reed, hoeft niet de gevangenis is.

Dodelijk ongeval Breulderweg Echt (10 mrt 2018)
Vrijspraak en taakstraf voor broer en zus na fataal ongeval

Het minderjarige meisje uit Echt dat in 2018 achter het stuur zat bij een dodelijk ongeval in haar woonplaats, is door de rechtbank in Roermond veroordeeld tot een taakstraf van 180 uur.

Dodelijk ongeval A2: maximale taakstraf voor Meijelnaar

Een vrachtwagenchauffeur uit Meijel heeft de maximale taakstraf van 240 uur gekregen voor het veroorzaken van een ongeluk waarbij een 50-jarige inwoner van Helmond om het leven kwam.

Man wil reclassering omkopen: bijna drie maanden cel

Een Heerlenaar moet bijna drie maanden de cel in, omdat hij de reclassering probeerde om te kopen vanwege een werkstraf.

Verstappen heeft zijn lesje geleerd en rondt taakstraf af

Red Bull-coureur Max Verstappen heeft zaterdag zijn taakstraf afgerond.

'Max Verstappen naar Marokko voor taakstraf'

De taakstraf die Max Verstappen kreeg naar aanleiding van zijn akkefietje met Esteban Ocon, mag de Formule 1-coureur deels in Marokko gaan inlossen.

Rechter over dodelijk tractorongeval: 'Geen misdrijf'

Donderdag werd een 25-jarige man uit Ysselsteyn veroordeeld tot 80 uur taakstraf, omdat hij in de zomer van 2016 een fietser doodreed met zijn tractor. Die straf zorgde voor verontwaardiging op social media.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten