Venlo sluit drugspand annex illegale gokhal

Op last van burgemeester Antoin Scholten is dinsdag een pand aan de Arenborgweg in 't Ven voor een jaar gesloten.

Asielzoekerscentrum in Venlo gaat weer open

Het asielzoekerscentrum in de buurtschap 't Ven in Venlo gaat weer open. Dat heeft de gemeente dinsdagmiddag bekendgemaakt.

Bewoners in ’t Ven bespied door drone

De politie is op zoek naar een persoon die met een drone rondvliegt boven huizen en tuinen in ’t Ven.

Helft minder nieuwe woningen in 't Ven Venlo

In het Venlose kerkdorp 't Ven worden de komende jaren geen 350, maar in fases 154 nieuwe woningen gebouwd.

Sloop spookkassen bij Venlo begonnen

De sloop van de spookkassen in 't Ven bij Venlo is maandag gestart.

Poolse kaskrakers gepakt in lege kas Venlo

De politie heeft woensdag in Venlo drie Polen weggehaald uit een leegstaande tuinderskas in de buurt van de wijk 't Ven.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!