Man bedreigt beveiliger winkelcentrum met bijl

Een man heeft dinsdagmiddag een beveiliger van winkelcentrum 't Loon in Heerlen bedreigd met een bijl. De politie wist de man in de boeien te slaan.

Parkeergelddieven onderuit met scooter na achtervolging

In Heerlen zijn in de nacht van zondag op maandag twee mannen aangehouden die parkeerautomaten open aan het snijden waren.

Gat in riool oorzaak wegzakken straatstenen bij ‘t Loon

De verzakkingen van straatstenen bij winkelcentrum ’t Loon in Heerlen blijken inderdaad het gevolg van een gat in de riolering.

Straatstenen zakken weg bij winkelcentrum 't Loon

Meerdere straatstenen zijn in Heerlen bij winkelcentrum 't Loon weggezakt.

Angst voor verlies stemmen redde winkelcentrum ‘t Loon

De gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014 zijn mogelijk de redding geweest voor winkelcentrum ’t Loon in Heerlen.

Heerlen zet deur weer op kier voor Hessel Meijer

De Heerlense gemeentepolitiek wil niet dat het plan van Hessel Meijer cs. voor het centrum zonder meer wordt afgeschoten.

330 miljoen voor facelift centrum Heerlen

Heerlen krijgt een compacter en groener centrum. Minder winkels en kantoren en een meer 'urban' karakter. Dat vergt een investering van ruim 330 miljoen euro.

Vertrek Action is tegenslag voor winkelcentrum Heerlen

Action vertrekt dit weekend uit het Heerlense winkelcentrum ‘t Loon. De discounter opent op 1 juni de deuren in het Maankwartier, achter het station.

Bricksworld Heerlen wil bioscoopcomplex Royal

Jac Pellegrom van Lego-winkel Bricksworld heeft de gemeente Heerlen een plan gepresenteerd, waarin bioscoopcomplex Royal een toeristische Lego-attractie wordt: ‘Bricksworld Royal.’

LEGO-winkel Heerlen breidt uit

De LEGO-winkel Bricksworld in Heerlen breidt in 2016 fors uit. Eigenaar Jac Pellegrom ziet de omzet en het personeelsbestand komend jaar verdubbelen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV