Man bedreigt beveiliger winkelcentrum met bijl

Een man heeft dinsdagmiddag een beveiliger van winkelcentrum 't Loon in Heerlen bedreigd met een bijl. De politie wist de man in de boeien te slaan.

Parkeergelddieven onderuit met scooter na achtervolging

In Heerlen zijn in de nacht van zondag op maandag twee mannen aangehouden die parkeerautomaten open aan het snijden waren.

Gat in riool oorzaak wegzakken straatstenen bij ‘t Loon

De verzakkingen van straatstenen bij winkelcentrum ’t Loon in Heerlen blijken inderdaad het gevolg van een gat in de riolering.

Straatstenen zakken weg bij winkelcentrum 't Loon

Meerdere straatstenen zijn in Heerlen bij winkelcentrum 't Loon weggezakt.

Angst voor verlies stemmen redde winkelcentrum ‘t Loon

De gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014 zijn mogelijk de redding geweest voor winkelcentrum ’t Loon in Heerlen.

Heerlen zet deur weer op kier voor Hessel Meijer

De Heerlense gemeentepolitiek wil niet dat het plan van Hessel Meijer cs. voor het centrum zonder meer wordt afgeschoten.

330 miljoen voor facelift centrum Heerlen

Heerlen krijgt een compacter en groener centrum. Minder winkels en kantoren en een meer 'urban' karakter. Dat vergt een investering van ruim 330 miljoen euro.

Vertrek Action is tegenslag voor winkelcentrum Heerlen

Action vertrekt dit weekend uit het Heerlense winkelcentrum ‘t Loon. De discounter opent op 1 juni de deuren in het Maankwartier, achter het station.

Bricksworld Heerlen wil bioscoopcomplex Royal

Jac Pellegrom van Lego-winkel Bricksworld heeft de gemeente Heerlen een plan gepresenteerd, waarin bioscoopcomplex Royal een toeristische Lego-attractie wordt: ‘Bricksworld Royal.’

LEGO-winkel Heerlen breidt uit

De LEGO-winkel Bricksworld in Heerlen breidt in 2016 fors uit. Eigenaar Jac Pellegrom ziet de omzet en het personeelsbestand komend jaar verdubbelen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts