Man bedreigt beveiliger winkelcentrum met bijl

Een man heeft dinsdagmiddag een beveiliger van winkelcentrum 't Loon in Heerlen bedreigd met een bijl. De politie wist de man in de boeien te slaan.

Parkeergelddieven onderuit met scooter na achtervolging

In Heerlen zijn in de nacht van zondag op maandag twee mannen aangehouden die parkeerautomaten open aan het snijden waren.

Gat in riool oorzaak wegzakken straatstenen bij ‘t Loon

De verzakkingen van straatstenen bij winkelcentrum ’t Loon in Heerlen blijken inderdaad het gevolg van een gat in de riolering.

Straatstenen zakken weg bij winkelcentrum 't Loon

Meerdere straatstenen zijn in Heerlen bij winkelcentrum 't Loon weggezakt.

Angst voor verlies stemmen redde winkelcentrum ‘t Loon

De gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014 zijn mogelijk de redding geweest voor winkelcentrum ’t Loon in Heerlen.

Heerlen zet deur weer op kier voor Hessel Meijer

De Heerlense gemeentepolitiek wil niet dat het plan van Hessel Meijer cs. voor het centrum zonder meer wordt afgeschoten.

330 miljoen voor facelift centrum Heerlen

Heerlen krijgt een compacter en groener centrum. Minder winkels en kantoren en een meer 'urban' karakter. Dat vergt een investering van ruim 330 miljoen euro.

Vertrek Action is tegenslag voor winkelcentrum Heerlen

Action vertrekt dit weekend uit het Heerlense winkelcentrum ‘t Loon. De discounter opent op 1 juni de deuren in het Maankwartier, achter het station.

Bricksworld Heerlen wil bioscoopcomplex Royal

Jac Pellegrom van Lego-winkel Bricksworld heeft de gemeente Heerlen een plan gepresenteerd, waarin bioscoopcomplex Royal een toeristische Lego-attractie wordt: ‘Bricksworld Royal.’

LEGO-winkel Heerlen breidt uit

De LEGO-winkel Bricksworld in Heerlen breidt in 2016 fors uit. Eigenaar Jac Pellegrom ziet de omzet en het personeelsbestand komend jaar verdubbelen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!