Miljoenen voor gemeente Horst aan de Maas

De provincie Limburg geeft de gemeente Horst aan de Maas een financiële impuls van miljoenen euro's voor de uitvoering van een centrumontwikkelingsplan.

Steun voor vernieuwing Gasthoês in Horst

Wethouder Ger van Rensch (CDA) mag verder werken aan het plan voor een vernieuwd cultureel centrum ’t Gasthoês in Horst.

Geen bezwaar tegen uitbreiding cc 't Gasthoês in Horst

Een uitbreiding van cultureel centrum ‘t Gasthoês is voor de gemeenteraad van Horst aan de Maas geen bezwaar.

'Vernieuwing Gasthoês in Horst kost tien miljoen'

De vernieuwing en uitbreiding van cultureel centrum ‘t Gasthoês in Horst kost 9,8 miljoen euro.

Bibliotheek Horst in 2018 naar Gasthoês, kosten 1,2 miljoen

De bibliotheek in Horst gaat per 2018 verhuizen naar het dan vernieuwde cultureel centrum ‘t Gasthoês. Dat kost de gemeente 1,2 miljoen euro.

B&W Horst houden vast aan 'Herberg de Troost'

Burgemeester en Wethouders van Horst aan de Maas hebben zes varianten laten uitwerken voor de verbouwing van cultureel centrum ’t Gasthoês.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!