Overslaan en naar de inhoud gaan

Symphonica in Rosso met Guido Dieteren van start

Geplaatst opvrijdag 23 oktober 2015 - 9:44

Vrijdag begint Marco Borsato aan een reeks van elf Symphonica in Rosso-concerten. Hij wordt begeleid door het orkest van dirigent en violist Guido Dieteren uit Heerlen.

Op het concert van woensdag 2 maart 2016 na, zijn alle optredens van de populaire zanger in het Amsterdamse Ziggo Dome uitverkocht. In totaal worden bij de elf concerten meer dan 180.000 bezoekers verwacht. In het voorprogramma staan Jeroen van Koningsbrugge en The Voice-winnaar O'G3NE.

Guido's Orchestra
Borsato is de grondlegger van het Symphonica in Rosso-concept. Hij begon ermee in 2006, toen nog in het Gelredome in Arnhem. Daarna volgden Paul de Leeuw, Lionel Richie, Diana Ross, Sting, Nick & Simon, Doe Maar en Anouk. Steeds met Guido's Orchestra als begeleidingsband. Vorig jaar was er geen concert, nu pakt Borsato zelf de draad weer op.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen