Veldloop atletiek hardlopen modder

Pim Lambregts wint Neelder Veldloop

De Neelder Veldloop is zondag gewonnen door de 23-jarige Pim Lambregts van Swift Roermond.

Drie Limburgse korfbalclubs in Topklasse

Dit seizoen spelen drie Limburgse korfbalclubs in de Topklasse.

Korfbalsters Swift hard onderuit in finale

De korfbalsters van Swift hebben hun scheidende coach geen afscheidscadeau gegeven. De korfbalfinale tegen De Korfrakkers eindigde in een deceptie: 22-10.

Korfbalsters Swift Velden naar finale Topcompetitie

De korfbalsters van Swift hebben de finale bereikt van de Topcompetitie. De vrouwen uit Velden versloegen in een bomvolle sporthal De Vilgaard DDW met 14-12.

Dieven gaan er vandoor met tenues korfbaldames

De korfbaldames van Swift uit Velden zitten met de handen in het haar. Dieven hebben de wedstrijdshirts en de bijbehorende rokjes gestolen.

Handballers Venlo verliezen eerste duel

Het combinatieteam van HandbaL Venlo en Swift 2000 uit Roermond heeft de eerste wedstrijd van het seizoen verloren.

Korfbaldames Swift uit Velden winnen derby

De korfbaldames van Swift uit Velden hebben zondag de derby tegen Spes uit Milsbeek gewonnen met 20-18.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten