Moordzaak Sven Prins: schutter wil plots verhaal doen

Een bijzondere wending in de zaak Sven Prins. Jurandy T. (33), de man die tot levenslang is veroordeeld voor de moord op Prins, wil een verklaring afleggen.

Nabestaanden Sven Prins kunnen opgelucht ademhalen

Nabestaanden van Sven Prins zijn tevreden over de straffen die zijn opgelegd aan diegenen die verantwoordelijk zijn voor de dood van de Brunssummer.

Advocaat woest over levenslang: 'Inhumaan, een slachtbank'

Advocaat Serge Weening is woest over de levenslange celstraf die zijn cliënt Jurandy T. dinsdag kreeg opgelegd voor de moord op Sven Prins.

Tumult bij uitspraken zaak Sven Prins: tribune ontruimd

De publieke tribune van de rechtbank in Maastricht is dinsdagmiddag ontruimd. Dit nadat er tumult ontstond toen de rechter uitspraak wilde doen in de zaak Sven Prins.

Levenslang én lange celstraffen voor liquidatie Sven Prins

De rechter heeft jarenlange celstraffen opgelegd aan Sergio K., Xionel B. en Jurandy T.: de mannen die verantwoordelijk zouden zijn voor de liquidatie van Sven Prins.

Zaak Sven Prins: dag des oordeels voor verdacht trio

Het trio dat verdacht wordt van de moord op Sven Prins hoort dinsdag wat de nabije toekomst brengt; vrijspraak of een jarenlange celstraf.

OM: 25 jaar cel voor liquidatie Sven Prins

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft 25 jaar celstraf geëist voor alle drie de verdachten in het liquidatieproces rondom Sven Prins.

sven prins, schietpartij, brunssum
Gedetineerde wordt gehoord in moordzaak Sven Prins

Een mede-gedetineerde van Xionel B., een van de drie verdachten van de moord op Sven Prins, wordt vrijdagmiddag achter gesloten deuren gehoord in de rechtbank.

OM komt met eis in strafzaak moord Sven Prins

Het Openbaar Ministerie (OM) komt vrijdag met eisen in de strafzaak rondom de moord op Sven Prins.

sven prins, schietpartij, brunssum
Familie Prins vraagt duizenden euro's schadevergoeding

De familie van Sven Prins, die in 2015 werd doodgeschoten in Brunssum, heeft de rechter dinsdag 57.500 euro gevraagd om emotionele schade te vergoeden.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten