Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Sven Braken viert rentree met trio treffers

Geplaatst opzaterdag 8 juli 2017 - 16:03

Sven Braken hoopt dit seizoen vrij te blijven van blessureleed. De Maastrichtenaar was in de oefenwedstrijd tegen VV Zeewolde direct driemaal trefzeker voor zijn club, Almere City FC.

Dat won de oefenpartij bij de amateurs met 12-0.

Blessureleed
Voor de 24-jarige spits waren het zijn eerste doelpunten na een lange periode van blessureleed, waar pas in de play-offs afgelopen seizoen een einde aan kwam. Met een heuse zweefduik nam Braken ook de fraaiste treffer van de wedstrijd voor zijn rekening. "Ik hoorde van die jongens dat ie mooi was", zei de oud-MVV'er later.

Lees alles over het Oud Limburgs Schuttersfeest op l1.nl.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

MVV verslaat Sociedade Esportivo do Gama met 2-0
MVV in slotfase onderuit bij Helmond
Braken en Veldmate in basis MVV
Einde seizoen voor MVV-duo Braken en Knops
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen