voetbal stockfoto (24 mrt 2020)

Groene Ster naar tweede voorronde KNVB-beker

Derde divisionist Groene Ster heeft als enige Limburgse voetbalclub de tweede voorronde van de KNVB-beker bereikt. Het team uit Heerlerheide won uit met 3-2 van Scherpenzeel.

Moslims bidden op voetbalvelden SV Venray
Offerfeest: 350 moslims bidden op voetbalveld

Zo'n 350 moslims in Venray zijn vrijdagochtend het Offerfeest begonnen met een gebed op het voetbalveld.

voetbal stockfoto (24 mrt 2020)
Limburgse derby mogelijk in KNVB Beker

De tegenstanders van vier Limburgse amateurclubs in de eerste kwalificatieronde van de KNVB Beker zijn bekend. EVV, Groene Ster, SC Susteren en SV Venray spelen allemaal een uitwedstrijd in het laatste weekend van de augustus. In de tweede ronde is een Limburgse derby mogelijk.

voetbal goal doel
Amateurduel gestaakt vanwege oerwoudgeluiden

De wedstrijd van Wilhelmina '08 tegen SV Venray in het amateurvoetbal is zondagmiddag twintig minuten voor tijd gestaakt vanwege oerwoudgeluiden.

SV Venray onder indruk van Chinese leeftijdsgenoten

De voetballers onder de 17 jaar van SV Venray hebben dinsdagavond een wedstrijd gespeeld tegen de leeftijdsgenoten van de Beijing Sport University.

SV Venray moet aantreden tegen Chinees team

Een Chinees team is volgende week de tegenstander van de voetballers onder 17 van SV Venray.

Reserveploeg VVV speelt Venrayse amateurs van de mat

De reserves van VVV-Venlo hebben de amateurs van SV Venray flink van de mat gespeeld.

SV Venray laat teams niet spelen op kunstgras

SV Venray heeft meerdere uitduels uitgesteld die komend weekend op kunstgras zouden worden afgewerkt.

Schadeclaim tegen ex-voorzitter voetbalclub wegens smaad

Tegen oud-voorzitter Wiel Michiels van SV Venray is een schadevergoeding van 45.000 euro geëist wegens smaad.

Ex-preses SV Venray vervolgd wegens smaad

Oud-voorzitter Wiel Michiels van SV Venray moet vervolgd worden wegens smaad. Dat heeft het gerechtshof in Den Bosch bepaald in de procedure die oud-penningmeester Thijs Gertzen had aangespannen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten