Overslaan en naar de inhoud gaan

Suzan Seegers cancelt optredens door stemproblemen

Geplaatst opzaterdag 15 december 2018 - 22:07

Stemproblemen gooien roet in het eten voor de kerstvoorstellingen van Suzan Seegers.

De stem van de zangers brak zaterdagavond, kort voor haar voorstelling in het Munttheater in Weert.

In tranen
De Melickse musicalster was in tranen toen ze vlak voor de voorstelling het publiek moest vertellen dat ze zelf niet kon zingen, maar dat Carla Maffioletti haar plaats op de planken zou innemen.
In aanloop naar de feestdagen kwam de Melickse musicalster met haar voorstelling SuuS zingt uch de kerst in waarin ze met liedjes en gesproken woord de toon wil zetten voor de kerstdagen.

Hees kattengejank
De kou van deze week is bij Seegers op haar stem geslagen, schrijft ze op Facebook. 'Het lijkt op hees kattengejank, als er al iets uitkomt.' De voorstelling die voor zondag gepland stond in theater De Domijnen in Sittard is geannuleerd. Of de voorstelling van komende woensdag in Heerlen doorgaat is nog niet bekend.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen