Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Suzan Seegers cancelt optredens door stemproblemen

Geplaatst opzaterdag 15 december 2018 - 22:07

Stemproblemen gooien roet in het eten voor de kerstvoorstellingen van Suzan Seegers.

De stem van de zangers brak zaterdagavond, kort voor haar voorstelling in het Munttheater in Weert.

In tranen
De Melickse musicalster was in tranen toen ze vlak voor de voorstelling het publiek moest vertellen dat ze zelf niet kon zingen, maar dat Carla Maffioletti haar plaats op de planken zou innemen.
In aanloop naar de feestdagen kwam de Melickse musicalster met haar voorstelling SuuS zingt uch de kerst in waarin ze met liedjes en gesproken woord de toon wil zetten voor de kerstdagen.

Hees kattengejank
De kou van deze week is bij Seegers op haar stem geslagen, schrijft ze op Facebook. 'Het lijkt op hees kattengejank, als er al iets uitkomt.' De voorstelling die voor zondag gepland stond in theater De Domijnen in Sittard is geannuleerd. Of de voorstelling van komende woensdag in Heerlen doorgaat is nog niet bekend.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen