polizei duitse politie politiewagen grensoverschrijdende samenwerking (stock)

Twee Limburgers gewond na frontale botsing in Duitsland

Bij een verkeersongeval op de Duitse Landstrasse 410, vlak over de grens bij Koningsbosch, zijn twee mannen uit Limburg lichtgewond geraakt.

stock Duitse ambulance Duitsland
Limburgse automobilist betrokken bij aanrijding in Duitsland

Een 29-jarige automobilist uit Brunssum is zaterdag betrokken geweest bij een ongeluk op de Duitse L410, de weg tussen Schinveld en Koningsbosch.

Zoektocht naar vermiste Dorota gestaakt

Politie en justitie in Duitsland zijn gestopt met zoeken naar de vermiste Dorota Galuszka-Granieczny uit Süsterseel.

Nieuwe zoekactie naar vermiste Dorota uit Süsterseel

De zoektocht naar de vermiste Dorota Galuszka-Granieczny uit Süsterseel, vlak over de grens bij Sittard, is donderdag voortgezet.

Zoektocht vermiste Dorota uit Süsterseel mogelijk gestaakt

De zoektocht naar de vermiste Dorota Galuszka-Granieczny uit Süsterseel, vlak over de grens bij Sittard, wordt mogelijk gestaakt.

Familie vermiste vrouw Süsterseel wil geen geld

De familie van Dorota Galuszka- Granieczny, de vermiste vrouw uit Süsterseel, distantieert zich van een inzamelingsactie waarmee geld voor het inhuren van een privédetective wordt opgehaald.

Duikers zoeken naar vermiste Dorota uit Süsterseel

Met duikers zoekt de Duitse politie dinsdag en woensdag in vijvers rond Süsterseel naar het lichaam van de vermiste Dorota Galuszka-Granieczny.

Zoekactie naar lijk vermiste vrouw in grensgebied

In het bos bij het Duitse grensdorp Süsterseel wordt sinds maandagochtend gezocht naar het stoffelijk overschot van een vermiste vrouw.

Man van vermiste vrouw uit Süsterseel opgepakt

De politie heeft de man van de 29-jarige vermiste Dorota Galuszka-Granieczny Süsterseel, vlak over de grens bij Sittard, aangehouden.

Vermiste Süsterseelse vrouw (29) mogelijk vermoord

De politie in Heinsberg is op zoek naar Dorota Galuszka-Granieczny (29) uit de nabij Sittard gelegen Duitse plaats Süsterseel.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten