Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Susternaar maakt natuurfilms: 'Het is vaak urenlang wachten'

Geplaatst opzaterdag 21 april 2018 - 14:32

Urenlang wachten op dat ene moment. Voor Ton Vranken uit Susteren is dit dagelijkse kost. Hij maakt namelijk natuurfilms.

En als het eenmaal lukt en zijn geduld uiteindelijk wordt beloond, bonkt het hart van Ton nét iets harder!

"Ik ben iedere dag wel drie tot vier uur in de natuur te vinden. Het moet wel heel slecht weer zijn, wil ik thuis blijven", vertelt Ton aan presentator Bas van der Zwaan. Het is een lang proces, want na het maken van de beelden is de natuurfilm nog lang niet af. "Als ik de beelden heb gemaakt, dan moet het nog gemonteerd worden."

L1 nam voor de serie Liefde voor Limburg een kijkje bij Ton Vrancken.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Advertentie
Deel dit bericht via

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 
Overzicht
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Festivals in Limburg
Uitgelicht
Het laatste festivalnieuws in Limburg

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering, kaartverkoop en andere informatie die je niet mag missen vind je hier.

Festivals in Limburg
Uitgelicht
Wij willen met jullie naar Pinkpop!

We zijn op zoek naar een familie die-hard Pinkpoppers. Welke familie gaat met 3 generaties naar Pinkpop? Opa en/of oma, vader en/of moeder, zoon en/of dochter die niet kunnen wachten om mee te brullen met de Foo Fighters, Pearl Jam en Bruno Mars.

Sjoerd en Stefan willen meekijken hoe de familie geniet van al het moois dat Pinkpop te bieden heeft. Vrijdag en zaterdag volgen ze jullie om te zien hoe er gechilled, gefeest en gelachen wordt. Een mooiere aftermovie kan niet!

Geef je op
Advertentie
Wij feliciteren alle ouders met een nieuw wonder

Is er bij jou in de familie of vriendenkring in 2017 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

babyfoto-rubriek

Meest gelezen