Overslaan en naar de inhoud gaan

Susteren heeft beste cafetaria van Limburg

Geplaatst opdinsdag 18 oktober 2016 - 7:36

De beste friettent van Limburg is volgens Misset Horeca en het vakblad Snackkoerier in Susteren te vinden.

Snackpoint Zöstere aan de Feurthstraat staat op plek nummer 7 in de Cafetaria Top 100 2016-2017, die maandagavond is gepresenteerd.

Oude bekende
De zaak gooit al jaren hoge ogen bij de snack-experts van het horecavakblad. Vorig jaar was Zöstere de op drie na beste Limburgse frituur met een 29ste plek, een jaar eerder sleepte de zaak landelijk de derde plek in de wacht.

Lees ook: Limburgs beste snelle hap krijg je in Born

Vier keer Limburg
In totaal zijn er dit jaar vier Limburgse fritures te vinden in de lijst. Behalve de zaak in Zöstere zijn dat snackpoints in Bunde (32) en Tegelen (70) en snackbar Happy Frites in Mechelen (74). Die laatste drie zaken waren vorig jaar niet in de lijst te vinden.

Afvallers
De beste Limburgse zaak van vorig jaar is dit jaar niet terug te vinden in de lijst. De eigenaar van de zaak in Born liet weten dat hij dit jaar vanwege familie-omstandigheden de keuring aan zich voorbij heeft laten gaan. Ook zaken in Bunde, Horst, Posterholt, Sevenum, Gennep en Simpelveld stonden vorig jaar in de top-100, maar zijn dit jaar niet terug te vinden.

Het beste cafetaria van Nederland is overigens in Brabant te vinden. Snackbar De Lind in Oisterwijk voert dit jaar de lijst aan.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Beste friettent van Limburg ligt in Susteren
Snackfabrikant Mora stopt pulled pork in krokant jasje
Roemruchte friture in Heerlen gooit bijltje erbij neer
patat 1Limburg
Limburgse maakt kans op vakprijs frituurbranche
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen