Tunnel, Julianatunnel Susteren

Tieners bekogelen vrouw in tunnel: slachtoffer onwel

Twee fietsers hebben een vrouw en haar dochter in de Julianatunnel in Susteren bekogeld met een onbekend voorwerp.

Pistool dashboard dashboardkastje vuurwapen
Gearresteerde twintiger jarenlang bedreigd in drugsmilieu

Een 28-jarige man uit Susteren is jarenlang bedreigd door mensen uit het drugsmilieu en reed daarom rond met een geladen vuurwapen. Hij werd onlangs gearresteerd bij een verkeerscontrole.

Stock politie_HD
Duo niet vervolgd voor huiselijk geweld Susteren

Twee mannen worden vervolgd voor het verzet tegen de politie, toen ze zondagavond in Susteren werden aangehouden. Met behulp van pepperspray en een wapenstok kon het tweetal pas worden ingerekend.

Heiligdomsvaart Susteren 2014
Heiligdomsvaart Susteren verzet naar 2022

De Heiligdomsvaart in Susteren zal in augustus volgend jaar niet doorgaan. Het evenement is door de coronacrisis met een jaar uitgesteld.

Huiselijk geweld
Twee mannen aangehouden na huiselijk geweld

De politie heeft in Susteren twee mannen aangehouden na een melding over huiselijk geweld. Een vrouw zou door een van de mannen door een ruit geduwd zijn en zou daarbij een grote snijwond opgelopen hebben.

Schietpartij Susteren Rijksweg Zuid (31 mei 2015)
Onschuldige man neergeschoten door politie: 'Geen excuses'

Ruim vijf jaar strijdt Jonnathan Manzanilla (34) voor rechtvaardigheid, zoals hij het zelf noemt. De Sittardenaar werd op 31 mei 2015 neergeschoten door een agent. Later bleek hij onschuldig.

voetbal stockfoto (24 mrt 2020)
Groene Ster naar tweede voorronde KNVB-beker

Derde divisionist Groene Ster heeft als enige Limburgse voetbalclub de tweede voorronde van de KNVB-beker bereikt. Het team uit Heerlerheide won uit met 3-2 van Scherpenzeel.

volkswagenbusje diefstal susteren middelburg (26 aug 2020)
In Zeeland gestolen Volkswagenbus gevonden in Limburg

Een groen Volkswagenbusje dat in de nacht van dinsdag op woensdag is gestolen uit Middelburg, is woensdag teruggevonden in Susteren.

Bejaard corona mondkapje
'Besmettingen zorgcentra Zuyderland geïsoleerde gevallen'

De drie coronabesmettingen bij zorgcentra van Zuyderland in Susteren en Born zijn geïsoleerde gevallen.

corona, sterfte, overlijden, overleden, coronadoden, ouderen (stock)
Opnieuw coronabesmettingen in zorgcentra Zuyderland

In twee zorgcentra van Zuyderland zijn bewoners positief getest op het coronavirus.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten