Overslaan en naar de inhoud gaan

Sürmeli verruilt FC Dordrecht voor MVV Maastricht

Geplaatst opvrijdag 1 januari 2021 - 17:55

MVV Maastricht versterkt de gelederen met Kursad Sürmeli. Dat meldt de club vrijdag.

Sürmeli, geboren in Nijmegen, tekent voor de duur van anderhalf jaar, met de optie voor nog een jaar.

FC Dordrecht
De 25-jarige voetballer komt over van FC Dordrecht. Hij kan zowel op het middenveld als in de achterhoede spelen. Sürmeli speelde van 2013 tot en met 2017 bij Achilles'29. Verder voetbalde hij onder meer bij NEC, FC Lienden en de Turkse clubs Adanaspor en Giresunspor.

Dominant
"We zijn zeer blij dat Kursad voor MVV heeft gekozen", zegt oefenmeester Darije Kalezic over de komst van de voetballer. De trainer gaat ervan uit dat Sürmeli een steentje kan bijdragen aan de ambitie om met MVV naar een hoger niveau te tillen. "Hij is een fysiek sterke middenvelder die aan de bal zeer vaardig is. In zijn spel is hij zeer dominant en aanwezig", anaylyseert Kalezic.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen