Overslaan en naar de inhoud gaan

Supportersprotest MVV: Tribunes eerste tien minuten leeg

Geplaatst opvrijdag 1 november 2019 - 17:35

Supporters van MVV komen vrijdag tijdens de wedstrijd tegen Almere City tien minuten na het eerste fluitsignaal het stadion in.

Daarmee willen ze hun ongenoegen laten blijken over de gang van zaken bij hun club.

Falen gemaskeerd met zoete woorden
Vooral de vriendjespolitiek die volgens de fans van de Angel-Side binnen de club heerst, is een doorn in het oog. Gemaakte fouten en mismanagement worden niet afgestraft. "In plaats van harde maatregelen te nemen, wordt iedereen de hand boven het hoofd gehouden", staat te lezen in een op Facebook aangemaakt evenement Veer welle us club trök. "Falen wordt gemaskeerd met zoete woorden. En supporters worden geschoffeerd in blogs om de puinhoop binnen de club te verbloemen. Wij zijn deze vriendjespolitiek beu."

Geen vuurwerk
De groep fans roepen alle MVV-supporters op de tribunes de eerste tien minuten van de wedstrijd leeg te laten, om daarmee hun ongenoegen te uiten. De fans roepen op om geen geweld of vuurwerk te gebruiken en niks op het veld te gooien. "Negatieve publiciteit voor supporters en nieuwe stadionverboden is het laatste wat we kunnen gebruiken."

Sportief dieptepunt
De Angel-Side is niet blij met de manier waarop MVV momenteel geleid wordt. "Ieder jaar stijgt het spelersbudget en toch is er nu een sportief dieptepunt", leggen de fans op Facebook uit. "Dit is niet alleen te wijten aan de trainer maar ook aan het technisch beleid. Naast de zeer teleurstellende resultaten lijkt ook de organisatie op andere vlakken snel bergafwaarts te gaan." Dat zou volgens de fans leiden tot ongenoegen bij sponsoren en een leegloop onder de fans in het stadion.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen