Overslaan en naar de inhoud gaan

Supportersprotest MVV: Tribunes eerste tien minuten leeg

Geplaatst opvrijdag 1 november 2019 - 17:35

Supporters van MVV komen vrijdag tijdens de wedstrijd tegen Almere City tien minuten na het eerste fluitsignaal het stadion in.

Daarmee willen ze hun ongenoegen laten blijken over de gang van zaken bij hun club.

Falen gemaskeerd met zoete woorden
Vooral de vriendjespolitiek die volgens de fans van de Angel-Side binnen de club heerst, is een doorn in het oog. Gemaakte fouten en mismanagement worden niet afgestraft. "In plaats van harde maatregelen te nemen, wordt iedereen de hand boven het hoofd gehouden", staat te lezen in een op Facebook aangemaakt evenement Veer welle us club trök. "Falen wordt gemaskeerd met zoete woorden. En supporters worden geschoffeerd in blogs om de puinhoop binnen de club te verbloemen. Wij zijn deze vriendjespolitiek beu."

Geen vuurwerk
De groep fans roepen alle MVV-supporters op de tribunes de eerste tien minuten van de wedstrijd leeg te laten, om daarmee hun ongenoegen te uiten. De fans roepen op om geen geweld of vuurwerk te gebruiken en niks op het veld te gooien. "Negatieve publiciteit voor supporters en nieuwe stadionverboden is het laatste wat we kunnen gebruiken."

Sportief dieptepunt
De Angel-Side is niet blij met de manier waarop MVV momenteel geleid wordt. "Ieder jaar stijgt het spelersbudget en toch is er nu een sportief dieptepunt", leggen de fans op Facebook uit. "Dit is niet alleen te wijten aan de trainer maar ook aan het technisch beleid. Naast de zeer teleurstellende resultaten lijkt ook de organisatie op andere vlakken snel bergafwaarts te gaan." Dat zou volgens de fans leiden tot ongenoegen bij sponsoren en een leegloop onder de fans in het stadion.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen