Overslaan en naar de inhoud gaan

Supportersprotest MVV: Tribunes eerste tien minuten leeg

Geplaatst opvrijdag 1 november 2019 - 17:35

Supporters van MVV komen vrijdag tijdens de wedstrijd tegen Almere City tien minuten na het eerste fluitsignaal het stadion in.

Daarmee willen ze hun ongenoegen laten blijken over de gang van zaken bij hun club.

Falen gemaskeerd met zoete woorden
Vooral de vriendjespolitiek die volgens de fans van de Angel-Side binnen de club heerst, is een doorn in het oog. Gemaakte fouten en mismanagement worden niet afgestraft. "In plaats van harde maatregelen te nemen, wordt iedereen de hand boven het hoofd gehouden", staat te lezen in een op Facebook aangemaakt evenement Veer welle us club trök. "Falen wordt gemaskeerd met zoete woorden. En supporters worden geschoffeerd in blogs om de puinhoop binnen de club te verbloemen. Wij zijn deze vriendjespolitiek beu."

Geen vuurwerk
De groep fans roepen alle MVV-supporters op de tribunes de eerste tien minuten van de wedstrijd leeg te laten, om daarmee hun ongenoegen te uiten. De fans roepen op om geen geweld of vuurwerk te gebruiken en niks op het veld te gooien. "Negatieve publiciteit voor supporters en nieuwe stadionverboden is het laatste wat we kunnen gebruiken."

Sportief dieptepunt
De Angel-Side is niet blij met de manier waarop MVV momenteel geleid wordt. "Ieder jaar stijgt het spelersbudget en toch is er nu een sportief dieptepunt", leggen de fans op Facebook uit. "Dit is niet alleen te wijten aan de trainer maar ook aan het technisch beleid. Naast de zeer teleurstellende resultaten lijkt ook de organisatie op andere vlakken snel bergafwaarts te gaan." Dat zou volgens de fans leiden tot ongenoegen bij sponsoren en een leegloop onder de fans in het stadion.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen