MVV-fans krijgen klappen na wedstrijd in Enschede

Een aantal MVV-fans heeft zondagavond na afloop van de uitwedstrijd tegen FC Twente klappen gekregen van de ME.

Supportersfeest Roda ontaardt in vechtpartij

Een supportersfeest van Roda JC na de overwinning van de Kerkraadse club op PEC Zwolle is uitgelopen op een vechtpartij.

Stadionverbod voor 45 MVV-supporters na vechtpartij A73

MVV legt de 45 supporters die afgelopen vrijdag betrokken waren bij een vechtpartij met Roda-aanhangers per direct een stadionverbod op.

Voorzitter MVV haalt uit naar 'liegend' busbedrijf

MVV-voorzitter Bert Kersten haalt hard uit naar het busbedrijf dat de supporters van de Maastrichtse club vervoerde naar de uitwedstrijd van afgelopen vrijdag.

Oud-MVV-voorzitter: ik had harder moeten ingrijpen

Oud-MVV-voorzitter Paul Rinkens vindt dat hij in zijn tijd als leidinggevende bij de club de problemen met supportersgeweld harder had moeten aanpakken.

MVV-voorzitter boos op collega-preses Go Ahead Eagles

MVV-voorzitter Bert Kersten is niet te spreken over de uitlatingen van zijn collega-preses Edwin Lugt van Go Ahead Eagles.

'Fans MVV misdroegen zich ook al in stadion'

Een groep fanatieke MVV-supporters heeft zich vrijdagavond behoorlijk misdragen op bezoek in het stadion van Go Ahead Eagles.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten