Overslaan en naar de inhoud gaan

Supportersfeest Roda ontaardt in vechtpartij

Geplaatst opzondag 8 april 2018 - 16:18

Een supportersfeest van Roda JC na de overwinning van de Kerkraadse club op PEC Zwolle is uitgelopen op een vechtpartij.

Daarbij zou een van de bezoekers met een kapot bierglas in zijn gezicht zijn geslagen, meldt een getuige aan 1Limburg. Het slachtoffer werd door een andere feestganger zelf naar het ziekenhuis gebracht, voegt hij daaraan toe.

Supportersclub
Het feest met discjockeys werd gehouden ter ere van de twintigste verjaardag van supportersclub Roda JC Fanproject in feestzaal Heidsjer Tref in Spekholzerheide. De feestvreugde werd nog vergroot door de overwinning van zaterdagavond, maar rond 2:00 uur zondagmorgen sloeg de vlam in de pan.

Naar buiten gewerkt
De manager van de feestzaal bevestigt dat sfeer op een gegeven moment omsloeg. "Toen het mis ging hebben we zo snel mogelijk geprobeerd de vechtersbazen naar
buiten te werken. Dat van het bierglas heb ik zelf niet gezien maar wel gehoord", aldus uitbater Ivo Essers.

Geen politie
Ondanks de vechtpartij werd de politie niet ingeschakeld. "De vechtersbazen hebben het zelf al geregeld, het was zo snel voorbij", aldus Essers. "We hebben ook niet echt schade in de zaak. Een woordvoerster van de politie bevestigt niet op de hoogte te zijn van de vechtpartij. "We hebben een melding gekregen over geluidsoverlast, maar dat is het dan ook."

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen