Drie verdachten van een mishandeling in Maastricht blijven langer in de cel

Coronahoester uit Grubbenvorst weken de cel in

De man uit Grubbenvorst die zaterdag een vrouw expres in het gezicht hoestte moet vier weken in de cel doorbrengen.

stock arrestatie handboeien vrouw
Vrouw (27) in cel na bewust hoesten in gezicht van agenten

Een 27-jarige Heerlense vrouw moet een week de cel in nadat ze twee agenten bewust in het gezicht had gehoest toen ze haar aanspraken op het niet naleven van de coronamaatregelen.

Klodder spuug verf
Celstraf voor bespugen hulpverleenster

Een 19-jarige man uit Landgraaf is donderdag via supersnelrecht veroordeeld tot zes weken gevangenisstraf, en een schadevergoeding van 500 euro.

coronaspuger maastricht corona spuugincident (24 mrt 2020)
Celstraf van acht weken voor coronaspuger

De 19-jarige coronaspuger, die dinsdag werd opgepakt nadat hij een buschauffeur in zijn gezicht had gespuugd, is veroordeeld tot een gevangenisstraf van acht weken.

coronaspuger maastricht corona spuugincident (24 mrt 2020)
Coronaspuger (19) via supersnelrecht vervolgd

De coronaspuger die dinsdag werd opgepakt omdat hij een buschauffeur in zijn gezicht had gespuugd, wordt vervolgd via het supersnelrecht.

coronaspuger maastricht corona spuugincident (24 mrt 2020)
Keus voor coronaverdachten: cel of supersnel straf

Coronaverdachten worden zoveel mogelijk vervolgd via het zogenoemde supersnelrecht. De politie laat deze mensen tekenen voor snellere berechting, waardoor ze binnen drie tot zes dagen worden berecht.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten