Overslaan en naar de inhoud gaan

Supermarktdief komt niet ver dankzij medewerkers

Geplaatst opdonderdag 14 januari 2021 - 6:40

De politie heeft woensdag in Horst een dief aangehouden dankzij de hulp van supermarktmedewerkers en burgers.

Dat gebeurde op het Cuppenpedje, schrijft de politie op Facebook.

Rugzak
De dief sloeg rond 17:30 uur toe bij een supermarkt in winkelcentrum Kloosterhof. Hij greep diverse levensmiddelen uit de schappen en stak ze in zijn rugzak. Vervolgens liep de dief met zijn volgepakte rugzak de supermarkt uit.

Hulp van personeel en burgers
Een medewerker zag het gebeuren en alarmeerde de politie. Intussen renden personeelsleden en burgers achter de dief aan en gaven de locatie door aan de politie. Daardoor konden agenten de verdachte aanhouden. In eerste instantie wilde de man op zijn fiets vluchten, maar ver kwam hij niet.

Rechter
De 39-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats moet zich in maart voor zijn daad bij de rechter verantwoorden.

" width="100%" height="450" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen