Overslaan en naar de inhoud gaan

Supermarkt na explosie Heerlen tot woensdag gesloten

Geplaatst opmaandag 20 april 2015 - 15:23

De PLUS supermarkt in Heerlen blijft in elk geval tot en met woensdag gesloten vanwege de grote ravage.

Op het moment van de ontploffing waren twee klanten en twee personeelsleden aanwezig. Wanneer de andere winkels in de omgeving weer open gaan is niet bekend.

Lees ook: Ontploffing Heerlen: fotograaf krijgt nieuws op zijn hoofd

Ontploffing in Heerlen
Tijdens de explosie aan de Van Weerden Poelmanstraat in Heerlen is de bovenste etage van de vier verdiepingen hoge flat is vrijwel volledig weggevaagd. Bij het ongeluk raakten drie mensen gewond. Eén is overgebracht naar het ziekenhuis.

Lees hier meer over de ontploffing in Heerlen.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Gewapende overval supermarkt Plus Gebrookerplein Hoensbroek (22 jul 2020)
Gewapende supermarktoverval: verdachten met buit gevlucht
Distributiecentrum PLUS in Ittervoort gaat dicht
Man die bomvolle winkelwagen stal, sloeg al vaker toe
Baldadige jeugd sloopt brievenbus, winkelbaas is woedend
Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen