Overslaan en naar de inhoud gaan

Supermarkt Maastricht na grote storing weer open

Geplaatst opdonderdag 23 juli 2020 - 13:37

De grote stroomstoring van donderdagochtend bij de Albert Heijn in winkelcentrum Brusselse Poort in Maastricht is voorbij. Dat laat de manager van de supermarkt, Frank Ackermans, weten.

De storing was net na het middaguur verholpen. "Net op tijd", zegt Ackermans. De stroom viel rond 8:50 uur uit en als de stroomstoring niet binnen vier uur was opgelost, dan had de supermarkt veel producten moeten weggooien. Door de stroomstoring vielen namelijk ook de koelingen in de supermarkt uit.

Lees ook: Grote stoomstoring bij filiaal Albert Heijn in Maastricht

Marge
"We zaten dus binnen die marge van vier uur", zegt de filiaalmanager. Wel heeft hij de winkel na de storing nog twintig minuten dichtgehouden, zodat de koelingen een tijd op volle sterkte konden draaien voor er weer klanten in de winkel kwamen.

Schade
De schade voor de winkel loopt volgens Ackermans in de duizenden euro's. "Al bij al heeft er toch vier uur lang niemand afgerekend bij de kassa." Volgens de filiaalmanager stonden de klanten vanaf 13:00 uur weer af te rekenen bij de kassa.

De stroom viel uit doordat er bij werkzaamheden kabels zijn doorboord.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen