Overslaan en naar de inhoud gaan

Supermarkt Heerlen ontruimd vanwege lekkage

Geplaatst opdonderdag 16 september 2021 - 11:20

Een Plus supermarkt in Heerlen is donderdagochtend ontruimd geweest vanwege een lekkage in een koeling.

Alle klanten en medewerkers van de winkel aan Groeet Genhei in Heerlerheide werden naar buiten gedirigeerd. Niemand raakte gewond.

Witte rookwolk
Bij de lekkage zou CO2 vrijgekomen zijn. Dit zorgde voor een grote witte rookwolk aan de zijkant van het gebouw. De brandweer zette de omgeving rond 9:50 uur af en adviseerde de bewoners van de bovengelegen appartementen om binnen te blijven.

De brandweer verricht metingen in de omgeving. De winkel wordt geventileerd na het dichten van het lek.

Supermarkt ontruimd Heerlen - 16 sep 2021
Foto: Keistadnieuws
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen