Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Superjachten blijken populair: 'Jacht voor erbij'

Geplaatst opmaandag 13 mei 2019 - 13:26

Jachtenbouwer Linssen Yachts uit Maasbracht profiteert van het steeds populairder worden van superjachten. Van deze jachten, met een lengte van minimaal dertig meter, zijn er in Nederland het afgelopen jaar achttien gebouwd. Dat is flink meer dan in andere jaren.

Linssen Yachts bouwt plezierboten van acht tot zestien meter en dus geen superjachten, maar ziet ook een flinke groei in de verkoopcijfers.

Jacht voor erbij
"Van de boten in het duurdere segment, zeg maar één miljoen euro en duurder, verkochten we er vorig jaar acht. Normaal gesproken zijn dat er drie tot vijf", zegt directeur Yvonne Linssen. Ze ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. In het eerste kwartaal van dit jaar verkocht de botenbouwer al drie stuks in de duurste klasse. "Wat we altijd zien, is dat eigenaren van superjachten op zoek gaan naar een klein jacht voor erbij. En dan komen ze bij een jacht van ons terecht."

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1

Meest gelezen