Overslaan en naar de inhoud gaan

Superfan tatoeëert Verstappen-handtekening op rug

Geplaatst opwoensdag 4 juli 2018 - 8:09

De Drentse Max Verstappen-fan Dennis Lok heeft een bijzondere manier gevonden om zijn adoratie te tonen. Lok liet zijn favoriete coureur een handtekening op zijn rug zetten, om het krabbeltje vervolgens te laten tatoeëren.

De man uit Coevorden is naar eigen zeggen 'helemaal weg' van de Limburgse coureur. Hij liet eerder al alle overwinningen én het logo van Verstappen op zijn rug tatoeëren.

Lees ook: Max Verstappen wint spectaculaire race in Oostenrijk

Speciale race
Tijdens de laatste race, de Grand Prix van Oostenrijk, was Lok zelf aanwezig. Het was de eerste keer dat hij zijn grote held met eigen ogen zag winnen. Daarom wordt die race met rode, in plaats van zwarte letters op zijn rug vereeuwigd. "Die is speciaal voor mij", zegt hij tegen RTV Drenthe.

Handtekening gezet
Na de race wist de superfan het voor elkaar te krijgen om Verstappen een handtekening op zijn rug te laten zetten. "Max vond het idee van de tatoeage volgens mij geweldig. Hij zei: 'Er kan niet meer zoveel op.' Toen zei ik dat ik verder zou gaan op de benen of op mijn buik."

Bij een volgende overwinning zit Lok weer in de tattooshop. "Ik hoop volgend weekend."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen