Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

'Super Mario' op dreef: nu al Roda-topscorer

Geplaatst opdonderdag 13 september 2018 - 18:15

Roda-aanvaller Mario Engels mag zich al na vier wedstrijden de absolute topscorer van zijn club noemen.

Hij scoorde zelf vijf keer en gaf twee keer een assist. Het levert hem daarom in Kerkrade de naam Super Mario op.

Niet gecharmeerd
Een naam die hem wel kan bekoren al is hij niet echt gecharmeerd van het gelijknamige figuurtje. "Maar zolang ik scoor maakt het me niet uit hoe ik genoemd wordt", aldus Engels.

Vertrouwen
Vorige seizoen kwam de 24-jarige aanvaller naar Kerkrade, maar maakte toen minder minuten dan hij verwacht had. Na de degradatie en de leegloop van spelers, kreeg hij vanaf minuut één het vertrouwen van zijn coach Robert Molenaar. En dat zou wel eens het geheim kunnen zijn van zijn revelatie dit seizoen. "Ik heb veel vertrouwen al denkt mijn vriendin dat het door haar komt", vertelt hij.

Over heen
Vorig jaar waren Dani Schahin en Simon Gustafson de topscorers bij Roda met elk tien doelpunten. Engels hoopt dat hij daar zeker overheen gaat dit seizoen.

Vanaf 17 september dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Bekijk alvast een voorproefje!

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen