Overslaan en naar de inhoud gaan

Sunweb bevestigt deelname Dumoulin aan NK Wielrennen

Geplaatst opvrijdag 24 mei 2019 - 14:54

Tom Dumoulin zal in voorbereiding op de Tour de France het Nederlands Kampioenschap wielrennen in Ede rijden.

Dat bevestigt de ploeg van Dumoulin, Team Sunweb, aan de organisatie van het NK.

Tour
De Maastrichtse wielrenner zal de koers rijden in voorbereiding op de Tour de France. Welke koersen Dumoulin nog meer gaat rijden in voorbereiding op La Grande Boucle, is nog niet duidelijk. Behalve de Limburger zal ook meesterknecht Wilco Kelderman een van zijn eerste kilometers na een blessure maken.

Hoofddoel
Dumoulin kwam zwaar ten val in de vierde etappe van de Giro d'Italia, zijn hoofddoel van het jaar. Daardoor moest de favoriet voor het eindklassement in de Italiaanse koers de dag erna opgeven. Kelderman stond al langer aan de zijkant met een gebroken nekwervel die hij opliep in de Ronde van Catalonië.

Afzeggingen
De organisatie van het NK liet de aflopen week weten zich zorgen te maken over het grote aantal afzeggingen van Nederlandse topwielrenners als Mathieu van der Poel en Dylan Groenewegen, die de strijd om de rood-wit-blauwe trui niet in hun schema vonden passen. Sunweb verzekerde de organisatie dat alle beschikbare Nederlandse renners van de ploeg aan de start zullen verschijnen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen