Overslaan en naar de inhoud gaan

Succesvol Zomercarnaval in Kerkrade

Geplaatst opzaterdag 2 juli 2016 - 21:39

De discussie in Kerkrade liep vooraf hoog op: carnaval midden in de zomer, dat doe je toch niet. Meer dan drieduizend mensen hadden daar zaterdagavond op de Markt in Kerkrade geen boodschap aan.

Ze lieten zich in een temperatuur van zeventien graden en zelfs een schuchter zonnetje de optredens van onder meer Big Benny, Fabrizio en Erwin met alle plezier aanleunen.

Vervolg
Het was de eerste keer dat het zomercarnaval gehouden werd. Mede-organisator Roel Roukens van de organiserende vasteloavendsvereniging Sjunjek liet weten dat er in 2017 een vervolg komt.

Lees in De Limburger van maandag een reportage van het zomercarnaval in Kerkrade

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Zomercarnaval Weert verliest veren
Keuzes, keuzes, keuzes: Limburg bomvol festivals
Geen vergunning carnavalsfestival om 'verdenking'
Organisatie LVK waakzaam bij finale in Rodahal
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen