Overslaan en naar de inhoud gaan

Succes voor Seinen op wereldkampioenschap badminton

Geplaatst opmaandag 20 mei 2019 - 20:35

De Roermondse badmintonster Cheryl Seinen heeft met partner Selena Piek een overwinning behaald bij het damesdubbel in de Sudirman Cup, het WK badminton voor gemengde teams.

Seinen en Piek versloegen in het Chinese Nanning in de eerste groepswedstrijd tegen Vietnam hun tegenstanders met 2-0. Ook in het gemengd dubbel bezorgde de Roermondse badmintonster, met Jacco Arends, Oranje de overwinning.

Tweede plaats
Nederland verloor het heren- en damesenkelspel, maar versloeg Vietnam alsnog met 3-2. Oranje neemt in de poule de tweede plaats in. Frankrijk gaat aan de leiding en is de volgende tegenstander van Oranje in Nanning.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen