Overslaan en naar de inhoud gaan

Succes van Lewis Hamilton verveelt Max Verstappen

Geplaatst opdinsdag 12 november 2019 - 9:58

Het wordt volgens Max Verstappen hoog tijd dat de Formule 1 in 2020 een nieuwe wereldkampioen krijgt.

"Het begint een beetje te vervelen dat Lewis Hamilton steeds wint", zei de Limburger aan de vooravond van de Grand Prix van Braziliƫ komend weekeinde. "Voor de sport zou het goed zijn als de opkomende jonge coureurs het gaan overnemen."

Van de troon stoten
De Limburger van Red Bull hoopt dat hij en Ferrari-coureur Charles Leclerc volgend jaar voor de titel strijden en Hamilton van de troon stoten. De Brit veroverde dit jaar voor de zesde keer de wereldtitel.

"Lewis wordt een jaartje ouder, dus hij zal een keer stoppen. Eerlijk gezegd zal het meer aan Mercedes liggen dan aan Hamilton. Als dat team weer een dominante auto bouwt, dan zal Lewis blijven winnen."

Veelbelovend
Dus is het zaak dat Red Bull in 2020 met een auto komt die beter en sneller is, meent Verstappen. "Dit jaar was een doorbraak voor onze motorleverancier Honda. Ik denk dat we op de goede weg zijn. In motorisch vermogen doen we bijna niet meer onder voor Mercedes, dus het ziet er voor volgend jaar veelbelovend uit", sprak de Limburger op de bijeenkomst waar hij het Nederlandse bedrijf CarNext.com als nieuwe persoonlijke sponsor presenteerde.

Geen overstap
Verstappen, dit jaar goed voor twee grand-prixzeges (Duitsland en Oostenrijk), liet doorschemeren dat een overstap naar Mercedes of Ferrari niet aan de orde is, ondanks speculaties in de media. "Ik voel me heel gelukkig bij Red Bull en wil echt winnen met dit team. Ik voel me thuis en zeer gewaardeerd bij Red Bull en dat is heel belangrijk voor een coureur."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen