Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Stultiens handhaaft zich in top tien Giro Rosa

Geplaatst opdonderdag 12 juli 2018 - 19:20

Sabrina Stultiens heeft zich in de zware klimtijdrit gehandhaafd in de top tien van de Giro Rosa. De renster van WaowDeals Pro Cycling liet in de rit van Lanzada naar Diga di Campo Moro de elfde tijd noteren.

Zij behoudt daarmee de tiende plaats in het algemeen klassement. De start lag op 990 meter hoogte, de finish op 2000 meter hoogte.

Klasse apart
Annemiek van der Vleuten, wereldkampioene tijdrijden, was een klasse apart. De renster van Mitchelton-Scott legde de 15,4 kilometer af in 46 minuten en 7 seconden en was daarmee ruim twee minuten sneller dan Ashleigh Moolman, die tweede werd. Van der Vleuten reed met een gemiddelde van 19,516 kilometer per uur, één kilometer sneller dan de nummer twee.

Elf minuten
Sabrina Stultiens had op de streep in Diga di Campo Moro 4 minuten en 38 seconden achterstand op Van der Vleuten. Pauliena Rooijakkers uit Venray, ploeggenote van Stultiens, moest bijna 11 minuten toegeven op de wereldkampioene, die de roze trui heeft overgenomen van Amanda Pratt.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen