Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Stultiens handhaaft zich in top tien Giro Rosa

Geplaatst opdonderdag 12 juli 2018 - 19:20

Sabrina Stultiens heeft zich in de zware klimtijdrit gehandhaafd in de top tien van de Giro Rosa. De renster van WaowDeals Pro Cycling liet in de rit van Lanzada naar Diga di Campo Moro de elfde tijd noteren.

Zij behoudt daarmee de tiende plaats in het algemeen klassement. De start lag op 990 meter hoogte, de finish op 2000 meter hoogte.

Klasse apart
Annemiek van der Vleuten, wereldkampioene tijdrijden, was een klasse apart. De renster van Mitchelton-Scott legde de 15,4 kilometer af in 46 minuten en 7 seconden en was daarmee ruim twee minuten sneller dan Ashleigh Moolman, die tweede werd. Van der Vleuten reed met een gemiddelde van 19,516 kilometer per uur, één kilometer sneller dan de nummer twee.

Elf minuten
Sabrina Stultiens had op de streep in Diga di Campo Moro 4 minuten en 38 seconden achterstand op Van der Vleuten. Pauliena Rooijakkers uit Venray, ploeggenote van Stultiens, moest bijna 11 minuten toegeven op de wereldkampioene, die de roze trui heeft overgenomen van Amanda Pratt.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Advertentie
50 jaar Thielen - De ogen van de meester

In het Limburgs Museum is tot en met 5 mei 2019 de unieke overzichtstentoonstelling '50 Jaar Thielen - De ogen van de meester' te zien. Evert Thielen (Venlo, 1954) maakt kunst die je overrompelt: gigantische schilderijen waar jarenlang aan is gewerkt. Nooit eerder was er zoveel werk van deze bekende en gewaardeerde kunstenaar op één plek te zien.

Ontdek hier de tentoonstelling '50 Jaar Thielen - De ogen van de meester'
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111!

We tellen met je af tot aan de Vastelaovend.

De Top 1111 komt er weer aan: van zaterdag 23 februari tot en met zaterdag 2 maart is het iedere dag feest op je radio met Tim, Ruud Sjoerd, Rian, Tom en Henk.

De Top 1111 van 10:00 - 23:00
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen