Overslaan en naar de inhoud gaan

Stultiens eindigt in achterhoede Women's WorldTour Londen

Geplaatst opzondag 29 juli 2018 - 10:29

Sabrina Stultiens is in de Prudential RideLondon Classique in de achterhoede gefinisht.

De Meijelse renster van WaowDeals Pro Cycling kwam in een groepje van drie teamgenoten op 1 minuut en 37 seconden van winnares Kirsten Wild over de meet in het St. James's Park. Europees kampioene Marianne Vos, ploeggenote van Stultiens, werd tweede in de massasprint.

Prijzengeld
De wedstrijd in Londen was met 65 km de kortste van de Women's WorldTour. Voor de vrouwen viel er met een prijzenpot van 100.000 euro evenveel te verdienen als voor de mannen. Wild, die de wedstrijd ook in 2016 won, kreeg voor haar zege 25.000 euro.

​Ontsnappingspogingen
De vrouwen moesten zaterdag over een snel parcours van 5,4 km twaalf keer over Constitution Hill rijden. Er waren meerdere ontsnappingspogingen, maar de ploegen van de sprinters voorkwamen dat een renster met succes aan de haal ging.

Tussensprints
Amy Pieters van Boels Dolmans Cycling Team won de eerste van de drie tussensprints, maar wist in de resterende tussensprints net niet genoeg punten te verzamelen om Danielle Rowe van WaowDeals van de winst en de 5.000 euro premie in dit klassement af te houden.

Anna van der Breggen van Boels Dolmans Cycling Team blijft aan de leiding in het klassement van de Women's WorldTour.

Volg alle verrichtingen van Tom tijdens de Tour de France op onze Tom Dumoulin themapagina.

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen