Overslaan en naar de inhoud gaan

Stultiens eindigt in achterhoede Women's WorldTour Londen

Geplaatst opzondag 29 juli 2018 - 10:29

Sabrina Stultiens is in de Prudential RideLondon Classique in de achterhoede gefinisht.

De Meijelse renster van WaowDeals Pro Cycling kwam in een groepje van drie teamgenoten op 1 minuut en 37 seconden van winnares Kirsten Wild over de meet in het St. James's Park. Europees kampioene Marianne Vos, ploeggenote van Stultiens, werd tweede in de massasprint.

Prijzengeld
De wedstrijd in Londen was met 65 km de kortste van de Women's WorldTour. Voor de vrouwen viel er met een prijzenpot van 100.000 euro evenveel te verdienen als voor de mannen. Wild, die de wedstrijd ook in 2016 won, kreeg voor haar zege 25.000 euro.

​Ontsnappingspogingen
De vrouwen moesten zaterdag over een snel parcours van 5,4 km twaalf keer over Constitution Hill rijden. Er waren meerdere ontsnappingspogingen, maar de ploegen van de sprinters voorkwamen dat een renster met succes aan de haal ging.

Tussensprints
Amy Pieters van Boels Dolmans Cycling Team won de eerste van de drie tussensprints, maar wist in de resterende tussensprints net niet genoeg punten te verzamelen om Danielle Rowe van WaowDeals van de winst en de 5.000 euro premie in dit klassement af te houden.

Anna van der Breggen van Boels Dolmans Cycling Team blijft aan de leiding in het klassement van de Women's WorldTour.

Volg alle verrichtingen van Tom tijdens de Tour de France op onze Tom Dumoulin themapagina.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen