Overslaan en naar de inhoud gaan

Stuk hei in Vredepeel gaat in vlammen op

Geplaatst opzondag 5 september 2021 - 15:18

De brandweer is zondagmiddag uitgerukt voor een brand in het natuurgebied rondom het dorp Vredepeel.

Een stuk heide van ongeveer twintig vierkante meter stond in brand. Ook een paar bomen gingen in vlammen op.

Zoeken naar brand
De brandweer werd rond 13:30 uur gealarmeerd voor de brand door een passant. Vervolgens rukten zij met twee wagens uit naar het natuurgebied. "In eerste instantie wist de brandweer niet waar de brand zich precies bevond. Nadat ze de rook volgden, werd de brandhaard gevonden", laat een correspondent weten. De brand was vervolgens vrij snel onder controle.

De oorzaak van de brand is niet bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen