Overslaan en naar de inhoud gaan

Studenten ontvangen diploma op mainstage van Pinkpop

Geplaatst opwoensdag 1 juli 2020 - 8:25

Het Megaland-terrein in Landgraaf is normaliter het domein van Pinkpop, maar van 1 tot en met 13 juli neemt VISTA college het Pinkpopterrein in voor het uitreiken van mbo-diploma's.

Ruim 2000 studenten worden op het bekende festivalterrein verwacht om hun diploma in ontvangst te nemen.

Vista-podium
Het idee is dat ze in een auto een parcours met diverse stationnetjes rijden om uiteindelijk het diploma op te halen. De mbo onderwijsinstelling noemt het een diploma drive-inn. Gezinsleden van de student mogen in de auto mee op tournee. Als hoogtepunt mogen de geslaagden met de auto de mainstage van Pinkpop, waar grootheden als Bruce Springsteen, Martin Garrix, Justin Bieber, Paul McCartney en vele anderen ooit stonden, oprijden. Op het zogenoemde Pinkpop ft Vista-podium wordt het diploma ondertekend en uitgereikt.

Bekende Limburgers
Tijdens deze twee 'diplomaweken' ontvangt een aantal studenten hun diploma uit handen van bekende Limburgers en Limburgse hoogwaardigheidsbekleders. Woensdag reikt gouverneur Bovens de eerste vier diploma's uit aan studenten van de opleidingen zelfstandig werkend kok en gastheer/gastvrouw horeca. Een week later maakt ook mister Pinkpop Jan Smeets zijn opwachting op dit feest in zijn achtertuin.

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen