Overslaan en naar de inhoud gaan

Strous waarnemend burgemeester in eigen gemeente Maasgouw

Geplaatst opwoensdag 24 november 2021 - 21:40

Burgemeester Stef Strous van Maasgouw is door waarnemend gouverneur Johan Remkes officieel aangesteld als waarnemend burgemeester vanaf het moment dat zijn tweede ambtstermijn op 8 februari 2022 afloopt.

Hij blijft in functie tot de komst van een nieuwe burgemeester. Dat is naar verwachting tegen de zomer van 2023.

Collegevorming
De zeven fracties in de gemeenteraad van Maasgouw hebben Strous verzocht het proces van de gemeenteraadsverkiezingen van maart volgend jaar en de aansluitende coalitie- en collegevorming te begeleiden.

Ook moet hij de nieuwe gemeenteraad en het nieuwe college inwerken.

Langstzittende burgemeester
PvdA'er Stef Strous is sinds februari 2010 burgemeester in Maasgouw. Daarmee is hij de langstzittende burgemeester in Limburg. Daarvoor was Strous van 2006 tot begin 2010 wethouder in Weert.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen