Overslaan en naar de inhoud gaan

Strop van 30.000 euro voor Feel the 50s in Venlo

Geplaatst opmaandag 17 augustus 2015 - 11:16

De organisatie van Feel the 50s in Venlo kampt met een verlies van ongeveer 30.000 euro. Dat laat voorzitter Roel Philipsen weten aan Dagblad de Limburger.

De derde editie van het festival in het Nolenspark viel net als vorig jaar in het water.

Niet genoeg
Toen bleef het publiek grotendeels weg en moest de organisatie de show van klassieke auto's op de laatste dag afgelasten. "Het is of de duvel ermee speelt", zegt Philipsen. "Zaterdag begon het goed. De loop was goed en er waren rond de 2.500 man. 's Avonds ging het regenen en zijn er nog zo'n vijfhonderd gebleven. Zondag trokken we ongeveer vijfhonderd man. Dat is niet genoeg."

Vierde editie
Een vierde editie sluit Philipsen niet uit, al zit er wel een grote maar aan. "We gaan nu heel hard nadenken hoe we een vierde editie tot stand kunnen brengen. Ik zeg niet op voorhand nee, maar de vraag is dan wel in welke setting dat gaat plaatsvinden. Misschien gaan we naar minder dagen of een kleinere opzet."

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Festival Feel The 50s in Venlo gaat toch door
ScenesConnected 2014 festival maastricht
Cultuurfestival ScenesConnected in Maastricht in gevaar
Jan Smeets: 'Macht over concertprijzen ligt bij bezoekers'
Jan Smeets
Pinkpop kan rampjaar aan, maar verwacht bezuinigingen
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen