Overslaan en naar de inhoud gaan

Stroomstoring na verkeersongeval in Ospel verholpen

Geplaatst opwoensdag 13 oktober 2021 - 19:29

In Ospel zaten sinds woensdagmiddag meerdere huishoudens zonder stroom. Oorzaak was een ongeval tussen een bestelbus en personenauto waarbij een elektriciteitskast beschadigd raakte. De storing was om 22:30 uur verholpen, liet stroomleverancier Enexis weten.

De bestelbus en personenauto kwamen rond 17:15 uur op de kruising van Lemmenhoek en de Pastoor Vullerstraat in botsing.

De bus schoot daarbij door, waarna een geparkeerde auto geraakt werd. Uiteindelijk kwam de bestelbus in een tuin tot stilstand tegen een elektriciteitskast. Niemand raakte gewond. Wel raakte de elektriciteitskast zwaar beschadigd waardoor meerdere huizen urenlang zonder elektriciteit zaten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen