Overslaan en naar de inhoud gaan

Stroomkabels gestolen van reuzenrad in Venlo

Geplaatst opwoensdag 15 oktober 2014 - 15:38

Het reuzenrad op de Venlose kermis heeft dinsdagochtend stilgestaan omdat dieven tientallen meters elektriciteitskabel van de attractie hebben gestolen.

Volgens Omroep Venlo zijn er honderden meters kabel vernield voor een totaalbedrag van zeker 15.000 euro. De kermisexploitant is niet verzekerd voor de schade.

Bewaking
In de loop van de dag zijn de gestolen kabels vervangen, zodat de attractie dinsdagavond weer kon draaien. Om verdere diefstal te voorkomen is een beveiligingsbedrijf ingehuurd om het kermisterrein 's nachts te bewaken.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Man met 189 kilo koper in Blerick opgepakt
Auto over de kop na achtervolging, A67 richting Venlo dicht
Vals geld in omloop op Tegelse kermis
kermisweert
Dubbele primeur kermis Weert: 'Ieder jaar iets meer'
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen