Overslaan en naar de inhoud gaan

Stroeve voorbereiding MVV zet door: opnieuw geen winst

Geplaatst opwoensdag 18 juli 2018 - 20:51

Voor de derde keer op rij is MVV er niet in geslaagd een oefenduel te winnen. Na een gelijkspel tegen amateurclub SV Meerssen (1-1) en een verliespartij tegen de Duitse vierdeklasser SG Wattenscheid 09 (1-0), was ook FC Den Bosch te sterk: 2-0.

Al binnen het eerste half uur van de wedstrijd had de Brabantse thuisploeg twee keer toegeslagen via Danny Verbeek en Dennis Kaars.

Lees ook: MVV verliest in eigen huis van Duitse vierdeklasser

Brutaler MVV
Pas na die vroege achterstand beet MVV van zich af en creëerde de ploeg zowaar wat kansjes, maar tot de rust wisten de Maastrichtenaren geen échte dreiging te veroorzaken. Na de thee leek invaller Dogan Golpek de bezoekers terug te brengen in de wedstrijd, maar zijn goal werd afgekeurd. Ook kansen van Dean Koolhof en Koen Kostons werden niet verzilverd.

Overigens ontbraken Jonathan Okita, Atilla Yildirim en proefspeler Emir Bijelic bij MVV.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen