Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Stress merchandiser Rowwen Hèze: 'Sweaters nog niet binnen'

Geplaatst opdonderdag 1 november 2018 - 18:49

Over de kaartverkoop hoeft Rowwen Hèze zich niet meer druk te maken. De slotconcerten zijn stijf uitverkocht. De merchandise daarentegen is nog niet allemaal op orde.

De 20.000 bezoekers betekent voor de merchandise goede handel, maar toch zit merchandiser Marc Derks nog een beetje in de stress. "De nieuwste sweaters met daarop de afbeelding van de slotconcerten zijn nog niet binnen. Ze zijn inmiddels bij de douane in Maastricht, maar ik hoop ze morgen toch echt te kunnen verkopen."

Mooiste dagen
Naast dat het voor alle fans een feestelijk weekend is, zijn het volgens Derks ook de mooiste dagen voor hem en zijn collega's. "Net als dat de fans zich hier op verheugen, doen wij dat ook."

Video: L1

Goede handel
Precieze aantallen kan hij niet noemen, maar zeker is dat de komende drie dagen honderden t-shirts worden verkocht. "Soms koopt iemand een shirt en staat hij een uur later weer hier, omdat het kapot getrokken is in de tent." Derks vindt het aan de ene kant jammer voor diegene, maar voor de handel is het natuurlijk goed.

De slotconcerten zijn komend weekend in America.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Pinkpop-kaarten
Uitgelicht
Win twee Pinkpop weekendkaarten en campingplaats

Dit jaar viert Pinkpop haar vijftigjarig jubileum. En jij kunt daar zomaar bij zijn. Wij geven namelijk vijf keer twee weekendkaarten weg voor Pinkpop.

Inschrijven
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
EK Triathlon in Weert live op L1.nl
Uitgelicht
EK Triathlon in Weert live op 1Limburg en L1.nl

Zwemmen, fietsen en hardlopen: ook in 2019 belooft de Stadstriathlon in Weert wederom een waar spektakel én een slijtageslag te worden. Het evenement is dit jaar tevens het decor van het EK Triathlon. L1 en 1Limburg zijn er live bij.

Je kunt beelden de races via livestreams volgen op 31 mei t/m 2 juni.

Bekijk hier de livestreams
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda
L1mbo Top 100
Uitgelicht
Stem op je favoriete Limburgse liedje!

Voor de 23e keer wordt de L1mbo Top 100 met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 30 mei 2019. En jij zorgt voor de samenstelling van de lijst!

Breng hier je stem uit

Meest gelezen