Overslaan en naar de inhoud gaan

Stress merchandiser Rowwen Hèze: 'Sweaters nog niet binnen'

Geplaatst opdonderdag 1 november 2018 - 18:49

Over de kaartverkoop hoeft Rowwen Hèze zich niet meer druk te maken. De slotconcerten zijn stijf uitverkocht. De merchandise daarentegen is nog niet allemaal op orde.

De 20.000 bezoekers betekent voor de merchandise goede handel, maar toch zit merchandiser Marc Derks nog een beetje in de stress. "De nieuwste sweaters met daarop de afbeelding van de slotconcerten zijn nog niet binnen. Ze zijn inmiddels bij de douane in Maastricht, maar ik hoop ze morgen toch echt te kunnen verkopen."

Mooiste dagen
Naast dat het voor alle fans een feestelijk weekend is, zijn het volgens Derks ook de mooiste dagen voor hem en zijn collega's. "Net als dat de fans zich hier op verheugen, doen wij dat ook."

Video: L1

Goede handel
Precieze aantallen kan hij niet noemen, maar zeker is dat de komende drie dagen honderden t-shirts worden verkocht. "Soms koopt iemand een shirt en staat hij een uur later weer hier, omdat het kapot getrokken is in de tent." Derks vindt het aan de ene kant jammer voor diegene, maar voor de handel is het natuurlijk goed.

De slotconcerten zijn komend weekend in America.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen