Overslaan en naar de inhoud gaan

Stress merchandiser Rowwen Hèze: 'Sweaters nog niet binnen'

Geplaatst opdonderdag 1 november 2018 - 18:49

Over de kaartverkoop hoeft Rowwen Hèze zich niet meer druk te maken. De slotconcerten zijn stijf uitverkocht. De merchandise daarentegen is nog niet allemaal op orde.

De 20.000 bezoekers betekent voor de merchandise goede handel, maar toch zit merchandiser Marc Derks nog een beetje in de stress. "De nieuwste sweaters met daarop de afbeelding van de slotconcerten zijn nog niet binnen. Ze zijn inmiddels bij de douane in Maastricht, maar ik hoop ze morgen toch echt te kunnen verkopen."

Mooiste dagen
Naast dat het voor alle fans een feestelijk weekend is, zijn het volgens Derks ook de mooiste dagen voor hem en zijn collega's. "Net als dat de fans zich hier op verheugen, doen wij dat ook."

Video: L1

Goede handel
Precieze aantallen kan hij niet noemen, maar zeker is dat de komende drie dagen honderden t-shirts worden verkocht. "Soms koopt iemand een shirt en staat hij een uur later weer hier, omdat het kapot getrokken is in de tent." Derks vindt het aan de ene kant jammer voor diegene, maar voor de handel is het natuurlijk goed.

De slotconcerten zijn komend weekend in America.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen