Overslaan en naar de inhoud gaan

Streppel kandidaat-trainer MVV: ook directeur op komst

Geplaatst opdonderdag 28 mei 2020 - 20:39

Jurgen Streppel wordt mogelijk de nieuwe hoofdtrainer van MVV Maastricht. De voormalig coach van Willem II en sc Heerenveen is een voorname kandidaat om de selectie onder zijn hoede te nemen.

Dat bevestigen meerdere bronnen aan L1. MVV's technisch manager Ron Elsen geeft aan niet te willen reageren op namen en geruchten.

Gesprekken
Elsen benadrukt wel dat de club vóór 1 juli een nieuwe trainer presenteert. Op die dag begint de selectie immers aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Er lopen op dit moment gesprekken, bevestigt Elsen, die zelf in het verleden ook 4,5 jaar trainer was bij de Sterrendragers.

Elsen sluit uit dat hij zelf als eindverantwoordelijke op de trainersbank gaat zitten. "Dat zou gek zijn, ik heb bewust voor mijn huidige rol gekozen." MVV zoekt een opvolger voor Fuat Usta, van wie de club na een teleurstellend seizoen afscheid neemt.

Lees ook: 'MVV moet tegenhanger zoeken van Usta'

Directeur
Behalve een trainer is MVV ook op zoek naar een nieuwe algemeen directeur. De verwachting is dat die begin volgende week gepresenteerd wordt. Op dit moment leidt Frans Erens de Maastrichtse club op interim-basis.

Voorzitter Marcel Jöris was woensdagavond niet bereikbaar voor commentaar.

Clubloos
In 2019 werkte Streppel enkele maanden bij Al-Jazira in de Emiraten. Sinds hij daar weg is, is hij clubloos.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen