Overslaan en naar de inhoud gaan

Streep door komst Gladbach-icoon naar VVV-Venlo

Geplaatst opdinsdag 1 september 2020 - 16:22

De Braziliaanse aanvaller Raffael stond op het lijstje bij VVV-Venlo, maar komt zo goed als zeker niet naar De Koel.

"Dat speelt niet meer", zegt VVV's manager voetbalzaken Stan Valckx tegen L1.

Zeven jaar Gladbach
In de maandageditie van de Duitse krant Rheinische Post zegt de speler, die de afgelopen zeven jaar een sterkhouder was bij Bundesliga-gigant Borussia Mönchengladbach, dat hij in de belangstelling van VVV staat. "Mijn manager heeft contact gehad met VVV. Het zou een optie kunnen zijn", aldus Raffael.

Maanden geleden
Valckx zegt echter dat de komst van de inmiddels 35-jarige technicus een gepasseerd station is. "We hebben ooit naar hem gepolst. Maar dat is een paar maanden geleden geweest." Hij rekent er niet op dat de Braziliaan naar de Koel komt.

82 Bundesliga-goals
Het vastleggen van de transfervrije Raffael zou een regelrechte sensatie zijn geweest: hij speelde in dienst van Hertha BSC, Schalke 04 en (voornamelijk) Borussia Mönchengladbach in totaal 290 Bundesliga-duels, waarin hij maar liefst 82 keer scoorde. Voor Die Fohlen speelde hij bovendien 27 wedstrijden in de Champions League en Europa League.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen